PELERINAJ IN ISRAEL

HAIDETI CU NOI!
BUCURIA ADEVARATA ARE MAI MULTE CHIPURI. UNUL DINTRE ELE ESTE CEL AL CALATORIEI LA LOCURILE SFINTE.
NOU!!! PELERINAJ IN ISRAEL – CAZARE HOTEL
08 – 14 MAI 2017
Ziua I: Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaţionale (sala de aşteptare) – la ora 04:00, cursa Tarom RO 155. Decolare ora 06:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 08:35. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului, Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.
Ziua II: Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de celebra Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. Petru, Râul Iordan – Yardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Cină şi cazare hotel în Bethleem.
Ziua III: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului, Mănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce apăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la Zidul Plângerii. Cazare şi cină hotel în Bethleem.
Ziua IV: Mic dejun. Deplasare în pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui. Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Cazare şi cină hotel în Bethleem.
Ziua V: Mic dejun. Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Cazare şi cină hotel în Bethleem.
Ziua VI: Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare spre Ierihon – privire panoramica asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii şi închinare în Mănăstirii „Dudul lui Zacheu” şi Aşezământul Românesc de la Ierihon. Deplasare către ţărmul Mării Moarte. Închinare în Mănăstirea Sf. Gherasim. Cazare şi cină hotel în Bethleem.
Ziua VII: Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Timp liber în Cetatea Ierusalimului. Deplasare la Lod – închinare în Biserica ce adăposteşte mormântul şi moaştele Sf. Gheorghe. Sosire la aeroport ora 17:30. Decolare – 20:05, sosire Bucureşti ora 22:50, cursa Tarom RO 152.
TARIF:
655 EURO/ pers./ loc in camera dubla
GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE
SUPLIMENT CAMERĂ SINGLE: 200 EURO
VARSTA(ani)
DENUMIRE
REDUCERE
TIPS
CONDITII ACORDARE REDUCERE
0 – 1.99
infant
achita doar 50 euro din pretul total
Nu achita
Cazarea se face in camera dubla,in pat cu doi adulti
2- 11.99
copil
75 euro
Nu achita
Cazarea se face in camera tripla impreuna cu doi adulti, cu pat individual
SERVICII INCLUSE:
– bilet de avion cursă Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti;
– taxele de aeroport ;
– 1 noapte cazare Tiberias/Nazareth, 5 nopti cazare Betlehem, hotel 3,4* – clasificare locala cu demipensiune
– transport autocar aer condiţionat;,
– intrările la obiectivele menţionate în program;
– o asigurare de sănătate – se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD si este incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.
* Asigurarea de sanatate se poate incheia DOAR pentru persoanele care pot dovedi prin CARTEA DE IDENTITATE ca au DOMICILIUL sau RESEDINTA in ROMANIA
** Pentru persoanele care nu se incadreaza in cele mentionate mai sus,NU SE POATE INCHEIA ASIGURARE DE SANATATE.
– preot insotitor
SERVICII NEINCLUSE:
– tips ( bacsis ) – (25 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
ACTE NECESARE:
– Carte de identitate
– paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.